Aiheen kuvaus

  • Tervetuloa perehtymään Isoverstaan toimintaan ja palveluihin

    Tämän materiaalin avulla voit itsenäisesti tutustua valtakunnallisen kehittäjäyhteisömme toimintaan.

    Lyhytlinkki tähän ympäristöön: https://bit.ly/verstasperehtyminen

    Virtuaalitietoisku (aikaleimojen kanssa) perehdyttämisympäristöstä (21.3.2017, 34 min): https://www.isoverstas.fi/tallennepalvelu/index.php?file_id=6a3dd8d76293c16e80241f68eb1fbc06

  • Isoverstaan yleisesittely

    Isoverstas

    Isoverstaan kehittäjäyhteisön jäsenet ovat toisen asteen ja vapaan sivistystyön oppilaitoksia eri puolilta Suomea. Jäsenillä on yhteinen verkko-opetustarjonta, Moodle-oppimisympäristö sekä virtuaalitiloja opetukseen ja yhteiseen työskentelyyn.

    Sisältöjä kehitetään yhteisöllisesti verkoston hankkeissa. Opettajien ja oppilaitosten tarpeet otetaan huomioon kehittäjäyhteisön kaikille jäsenille avoimissa koulutuksissa. Tukipalveluilla varmistetaan opetuksen arjen sujuvuutta.

    Isoverstas on avannut aiemmin vain jäsenille kehitetyt palvelut myös muille organisaatioille. Palvelukohtaiset hinnat löytyvät kunkin palvelun kuvauksista.

    Isoverstas on osa Snellman-instituutti ry:n toimintaa. (Isoverstaan strategia)


  • Opetustarjonta

    • Opinto-ohjaajalla on merkittävä rooli opiskelijoiden ohjaajana verkkokursseille. Opiskelijoiden tulee saada kokemuksia ja taitoja verkkokurssien suorittamisesta jatko-opintoja ja työelämää varten. Verkkokursseilla voidaan laajentaa ja yksilöllistää kurssivalikoimaa. Verkko-opiskeluoppaaseen on koottu hyviä vinkkejä ja ohjeita verkko-opiskeluun.

  • Moodle

  • Tukipalvelut

  • Henkilöstökoulutus

  • Virtuaalipalvelut

    Isoverstas tarjoaa jäsenoppilaitoksilleen virtuaalipalveluja, joilla tuetaan opetuksen järjestämistä. Palveluja kuvataan tarkemmin jokaisen palvelun omalla sivulla. Virtuaalipalveluja hallinnoidaan henkilökohtaisilla Moodle-tunnuksilla, paitsi Virtuaalitilan hallinnointi tapahtuu oppilaitoskohtaisilla tunnuksilla.

    Moodle Kommenttiseinä-palvelu
    Opetuslaitteisto
    Moodle Tallennepalvelu
    Moodle Virtuaalijulkaisu
    Moodle Virtuaalitila

     

  • Kehittämishankkeet

    Isoverstaan jäsenoppilaitosten digioppimista tuetaan ja ennakoidaan ottamalla käyttöön uusia sähköisiä työkaluja ja kokeilemalla erilaisia pedagogisia toimintatapoja. Kehitystyössä hyödynnetään myös hankerahoituksia.

    Meneillään olevista hankkeista kerrotaan Ajankohtaiset-sivulla ja jo toteutuneista Päättyneet-sivulla.