Opzioni di iscrizione

Tervetuloa!

Kuin­ka hyö­dyn­tää iPa­dia neu­ro­psy­ki­at­ris­ten asi­ak­kai­den te­ra­pi­as­sa? Täs­sä verk­ko­kou­lu­tuk­ses­sa tu­tus­tu­taan sovelluksiin, joiden avulla voidaan lasten terapiassa harjoitella taitoja. Näitä sovelluksia voidaan myös hyödyntää kotiharjoittelussa, jolloin terapiassa harjoitellut taidot voivat helpommin juurtua myös muuhun ympäristöön. Laite itsessään voi motivoida ja innostaa asiakasta harjoittelemaan sinnikkäämmin ja pidempään, kuin ilman laitetta: mobiililaite jaksaa antaa asiakkaalle jatkuvasti positiivista palautetta ja saada asiakkaan tekemään vielä yhden harjoitteen myös silloin, kun harjoittelu muuten alkaisi maistua puulta.

We­bi­naa­rikerroilla tu­tus­tu­taan sovelluksiin, joita voidaan hyödyntää taitojen harjoittelun tukena. Näistä sovelluksista osa on saatavilla myös muille käyttöjärjestelmille. Sovelluksista osa on maksuttomia ja osa maksullisia, joten esiteltyjä sovelluksia voidaan ohjata myös kotiin, kouluun tai päiväkotiin terapian ulkopuolista harjoittelua tukemaan. Sovellukset soveltuvat parhaiten lasten kanssa työskenteleville terapeuteille, mutta niitä voidaan hyödyntää myös muiden asiakasryhmien kanssa. Sovellusten tietoturvaa käsitellään jokaisella webinaarikerralla.

Tämä tallennepaketti koostuu viidestä 1,5 tunnin pituisesta webinaarista materiaaleineen. Koulutus on tallennettu syksyllä 2019 Snellman-kesäyliopistossa järjestetyn webinaarisarjan yhteydessä. Voit katsella ja kuunnella sinulle sopivana aikana ja paikassa. Tallennepaketin käyttöaika on yksi vuosi.

Show in polku2 : No
Gli ospiti non possono entrare in questo corso, per favore autenticati.