Настройка зачисления на курс

Tervetuloa!

Tässä koulutuksessa jatketaan positiivisen pedagogiikan ajattelu- ja toimintatapaa nuoruuteen. Nuorten hyvinvointiteoriaan pohjaavassa käytännönläheisessä koulutuksessa läpikäydään teoriaan kuuluvien osa-alueiden - osaamisen, luottamuksen, ihmissuhteiden, luonteen ja välittämisen - työkaluja toteutettavaksi osana pedagogiikkaa, opetus- ja ohjaustyötä. Koulutus tarjoaa konkreetteja pedagogisia toimintamalleja nuoren rakentamiseen vahvaksi aikuiseksi.

Koulutuksessa laajennetaan nuoruuden näkökulmaa ongelmista vahvuuksiin ja suunnataan huomio niihin tekijöihin, jotka edistävät nuoren hyvinvointia, tukevat nuoren voimavaroja ja auttavat nuorta omaksumaan erilaisia taitoja. Työkalujen avulla nuori voi rakentaa itselleen hyvinvoivaa tulevaisuutta.

Saat käyttöösi koulutuksen materiaaliin sekä seitsemän tallennetta, joiden yhteiskesto on noin 11 tuntia (7x1,5 h). Koulutus on tallennettu syksyllä 2019 Snellman-kesäyliopistossa järjestetyn webinaarisarjan yhteydessä. Voit kat­sel­la ja kuun­nel­la nii­tä si­nul­le so­pi­va­na ai­ka­na ja pai­kas­sa. Käyt­tö­aika on yksi vuo­si ostopäivästä.

Show in polku2 : Нет
Гости не имеют доступа к этому курсу. Войдите в систему.