Kurssi on jaettu neljään jaksoon, joista kukin on noin kahden viikon mittainen. Tämä ajankäyttösuositus on ohjeellinen, voit edetä kurssilla myös omaan tahtiisi joko hitaammin tai nopeammin, mutta etene tällöinkin 'laatikoissa' ylhäältä alaspäin.

Laatikossa 1 oleva oppimispäiväkirja on pakollinen osa kurssisuoritustasi - ohjeen siihen löydät myös sieltä.

1) Laatikossa 2  esittelet itsesi toisille kurssilaisille ja näet ketä muita on mukana - kirjoita lyhyt esittely itsestäsi (kuka olet, mistä tulet jne.) saksaksi. Esittely on kaikille pakollinen! Samassa laatikossa ovat myös kurssin kaksi pakollista keskustelua - näihin opettajan avaamiin keskuteluihin jokaisen on osallistuttava vähintään kerran/ keskustelu! Täällä voit myös keskustella vapaamuotoisesti toisten kurssilaisten kanssa sekä pyytää tarvittaessa apua joko toisilta kurssilaisilta tai opettajaltasi. 

2) Laatikoissa 3 - 6 on annettu tehtäväksi oppikirjan tekstejä + harjoituksia

3) Laatikossa 7 on kurssin kirjoitelmien aiheet sekä ohje kirjoitelmasi palauttamista varten.

4) Kurssiin kuuluu myös kirjallinen loppukoe, jonka suoritat omalla koulullasi erikseen sovittavana aikana. Kokeessa on kurssin aiheisiin liittyviä tekstinymmärtämistehtäviä sekä kielioppitehtäviä niistä asioista, joita olet kurssin aikana kerrannut ja uutena opiskellut - kokeeseen valmistaudut tekemällä laatikon 8 kieliopin kertaustehtävät.

Viimeksi muutettu: keskiviikko 4. heinäkuu 2012, 16.02