1. Oletuksena jakaminen linkillä osion alaosassa. H5P-logon perässä on sisällön otsikko. Sen alle saa halutessaan näkyviin myös kuvauksen.

  2. H5P:n Column-työkalulla voit luoda tai koota useita H5P-sisältöjä yhdeksi kokonaisuudeksi, yhden linkin taakse. Alla olevasta haitaritekstistä näet muitakin työkaluja, joilla voi koota eri H5P-työkaluilla tehtyjä sisältöjä yhteen. 

  3. Voit luoda Moodleen sivun (tämä siitä esimerkkinä), minne kokoat esim. tekstiä, kuvia ja upotuksia niin H5P-sisällöistä kuin verkon muistakin sisällöistä. Tämä sopii oppimateriaaleille, mutta ei suoritusten seurannassa oleville tehtäville.

  4. Voit upottaa H5P-sisältöjä, jolloin ne näkyvät Moodle-osiossa ilman, että niitä täytyy linkistä klikata auki. Tämä sopii oppimateriaaleille, mutta ei suoritusten seurannassa oleville tehtäville. 
    • Kun käytät tilaa vieviä upotuksia tai sisältöä muutoin on paljon, kurssin rakenteeksi kannattaa valita joku sellainen, missä koko kurssi ei näy yhdellä sivulla, esimerkiksi välilehdet, kuten tällä kurssilla tai visuaalisempi ruudukko.
    • Upotus on tavallaan kuin kuvalinkki, joten upota vain sisältöjä, joihin oppijoilla on pääsy. Kurssikopiossa upotukset on tehtävä uudelleen, sillä upotuskoodi viittaa alkuperäiseen kurssiin.
    • Tee esimerkiksi niin, että luot H5P-sisällön ja upotat sen samalle välilehdelle. Tällöin sisältö näkyy sivulla kaksi kertaa. Linkin voit piilottaa opiskelijoilta, mutta jos haluat tehdä saavutettavaa sisältöä, upotetut sisällöt on syytä tarjota myös linkkinä, sillä ruudunlukusovellukset edellyttävät saavutettavia upotuksia ja toisaalta linkit toimivat toisinaan kännykällä upotusta paremmin. Tällöin voit kertoa linkin nimen perässä, että se on upotettu edellle.