Tämä verkko-opintojakso opiskellaan Moodle-ympäristössä. Opettaja huolehtii sinulle käyttäjätunnukset Moodleen.

Moodle-kurssille rekisteröidytään joko opettajan antaman osoitteen ja avaimen avulla, tai vaihtoehtoisesti opettaja on valmiiksi nostanut sinut kurssiympäristöön. Löydät omat Moodle-kurssisi yläreunan OMA SIVU -välilehdeltä. Moodle-kurssilla pääset liikkumaan joko klikkaamalla osion/aktiviteetin otsikkoa tai yläreunassa olevan navigaatiopolun avulla.

Moodlea voit käyttää eri päätelaitteilla (tietokone, tabletti, puhelin) ja se toimii eri selaimilla. Voit hyödyntää myös Moodle-mobiilisovelluksia. Moodlen oletuseditorina on ns. Atto-editori. Mikäli haluat enemmän vaihtoehtoja muotoiluun, niin valitse editoriksi TinyMCE HTML-editori - klikkaa omaa kuvaa (tai harmaa pyörylä) näytön oikeassa yläreunassa -- Asetukset -- Tekstieditorin asetukset - Valitse TinyMCE HTML.

Mikäli kurssilla käytetään muita sovelluksia tai teknisiä laitteita, niin niistä annetaan erilliset ohjeet (esim. asennukset, kirjautuminen ja käyttö). 

TARVITTAESSA: Opettaja käyttää oppimisanalytiikkaa opiskelijoiden opintojen etenemisen seuraamiseen ja ohjauksen kohdentamiseen. Tietojen muussa mahdollisessa käytössä (yhteenvedot tms.) käyttäjien tiedot anonymisoidaan.